Què passa si per un moment cal desposseir-se de tot el confort i només entendre’s? Aquest és el punt de partida d’aquesta epifania dels grills.
Una parella, noi i noia, molt normals, es troben desposseïts de totes les seves comoditats. No sabem on ni quan succeeix, només sabem que estan fugint.
Aquesta fugida porta aquests dos antiherois a un viatge interior en el que el món de la parella i “el sentit de la vida” han desaparegut.
L’excés de llum i la sobreinformació tàctil els ha deixat indefensos. Aquest joguet escènic conté: comèdia, amor, drama, passió, ombres xineses, màgia, fantasia, western, epopeia, conte infantil i epifania secundada per grills i ovelles; i planteja un viatge hilarant cap a la capacitat de l’ésser humà del pitjor i del millor.
Dramatúrgia i Direcció: Joaquín Daniel
Intèrprets: Rafa Cruz i Gretel Stuyck
Música Original: Anibal Martínez
Escenografia i Vestuari: La Màquina
Il·luminació: Mingo Albir
Ajudant de Direcció: Aitor Aguirre
Fotografia: Eugenio Vizuete
Realització: Juan Carlos López
Disseny: Hector Mazzari
Agraïments: Fernando Calzadilla
Cicle #PONTAERI
Com les aus migratòries, companyies teatrals d’arreu del món arriben a Barcelona amb espectacles únics i efímers. Aquest cicle ens convida a gaudir d’aquestes peces singulars que travessen fronteres i aterren a la Sala Fènix només per uns dies. Una oportunitat irrepetible de connectar amb veus creatives d’altres geografies.
Divendres 24 d'octubre, 17h
Funció extra TeenFriday, gratuïta per a joves entre 14 i 18 anys. Apunta't aquí: teenfriday@salafenix.com
La Màquina és un centre de formació i creació amb dos espais a la ciutat de València (Espanya). Ofereix tallers formatius per a persones de totes les edats, apostant per la inclusió. La seva vocació és formar noves generacions d’amants del teatre i de la dansa.
Disposa d’una sala de teatre, perquè la millor manera d’aprendre teatre és davant del públic, i és també companyia, perquè no entén la vida si no és als escenaris explicant històries.
Com a sala i companyia, se centra en la dramatúrgia contemporània. L’apassiona posar la mirada en el present i generar debat; entén el teatre com a reflexió i poesia.
Comenta PIM! PAM! PUM! SI HAY GRILLOS HAY ESPERANZA.